Over ons

Wij zijn Living Lovely, ontstaan uit de gedeelde passie van een moeder en zoon, die besloten om van hun liefde voor stijlvol wonen hun levenswerk te maken. Wat begon als een bescheiden hobby in 2019, is uitgegroeid tot een trots familiebedrijf.

Onze reis begon klein, maar elke stap was doordrenkt met toewijding en liefde voor het creëren van een warme en stijlvolle leefomgeving. Als familiebedrijf leggen we niet alleen de nadruk op het aanbieden van prachtige woonaccessoires, maar streven we er ook naar om de unieke sfeer en persoonlijkheid van elke ruimte te versterken.

Wat ons onderscheidt, is de zorgvuldige selectie van unieke producten en dat achter elk artikel een verhaal schuilt. Onze collectie weerspiegelt onze eigen smaak en voorkeuren en ook de liefde voor het ontdekken van verborgen schatten die een huis tot leven brengen.

Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, een vleugje Boho-chic of een stukje Ibiza in je interieur, Living Lovely biedt een eclectische mix van stijlen voor iedereen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis en de wonderlijke wereld van Living Lovely te verkennen, waar elk item is doordrenkt met onze passie voor een heerlijk en stijlvol leven.

De mensen achter Living Lovely

Brenda Schabracq

Brenda is het absolute hart achter Living Lovely. Ze is verantwoordelijk van het uitkiezen van de geweldige merken en producten die onze webshop zo bijzonder maken. Als de drijvende kracht achter ons team is Brenda verantwoordelijk voor het samenstellen van onze collectie en het injecteren van een dosis unieke stijl en persoonlijkheid in alles wat we aanbieden.

Met haar scherpe oog voor wat in de smaak valt jaagt ze op items met karakter en betekenis. Elk stuk dat je in onze selectie ontdekt, is doordrenkt met Brenda's passie voor het vinden van items die mooi zijn en ook een verhaal te vertellen hebben.

Brenda's rol gaat verder dan alleen trends volgen, maar ook over het ontdekken van die verborgen schatten die een vleugje stijlvolle charme toevoegen aan elk huis. Ze nodigt je uit om samen met haar de betoverende wereld van Living Lovely te verkennen en te genieten van de zorgvuldig uitgekozen collectie die het resultaat is van haar liefde voor het vak en haar streven naar een heerlijk en stijlvol leven.

Jesse Schabracq

Maak kennis met Jesse, de drijvende kracht achter de schermen bij Living Lovely. Jesse is verantwoordelijk voor het bouwen van onze website, het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en het beheer van onze social media en marketing.

Jesse's expertise strekt zich uit tot de digitale ruggengraat van Living Lovely. Hij bouwt de virtuele plek waar je onze prachtige woonartikelen ontdekt en zorgt er ook voor dat de online ervaring soepel loopt en toegankelijk is voor iedereen.

Daarnaast heeft Jesse een sleutelrol in het delen van onze passie met de wereld. Hij is degene die ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends, aanbiedingen en inspirerende interieurtips via onze social media-kanalen.

Kortom, Jesse is de man die ervoor zorgt dat Living Lovely niet alleen een plek is om te winkelen, maar ook om geïnspireerd te raken en verbonden te blijven. Ontdek meer over het gezicht achter de schermen terwijl Jesse Living Lovely naar nieuwe hoogten brengt.

Onze visie

Bij Living Lovely omarmen we de kunst van het creëren van een betoverend thuis. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om stijlvolle, unieke en kwalitatieve woonaccessoires toegankelijk te maken voor iedereen. Met een passie voor het vinden van verborgen schatten en een liefde voor diverse interieurstijlen, nodigen we je uit om de wonderlijke wereld van Living Lovely te verkennen en een persoonlijke touch aan jouw leefruimte toe te voegen. "Create a lovely living by Living Lovely!"

De Living Lovely Garanties

Gratis bezorging

Binnen heel Nederland voor bestellingen boven de 50 euro

Wereldse producten

Onze producten komen vanuit alle windstreken. Van Azië tot Amerika.

Shop veilig

Bij ons winkelt u veilig en volgens de Europese privacy wetgeving

Guarantee heading

Welcome to our store.

  • Onze merken

    Bij Living Lovely koesteren we diversiteit en kwaliteit in onze merkselectie. Met zorgvuldigheid en liefde kiezen we merken die onze passie voor stijl, vakmanschap en duurzaamheid delen.

  • Onze producten

    Na de zorgvuldige selectie van merken begint met een grondige beoordeling van elk product. Niet elk product haalt onze website; we kiezen zorgvuldig items die niet alleen onze persoonlijke voorkeuren weerspiegelen, maar ook passen binnen onze visie van een betoverend thuis.