Kom werken bij Living Lovely!

We zijn erg blij dat je er bent! We hopen dat je net zo enthousiast bent als dat wij zijn! Hier leggen we precies uit hoe we samen geweldige dingen kunnen bereiken!

Openstaande vacatures:

Social Media Manager (32-40 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren social media manager om ons team te versterken. Als social media manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve social media strategieën om onze merkzichtbaarheid te vergroten en ons online publiek te betrekken.

Met jouw creatieve geest en passie voor digitale marketing, zul je boeiende content creëren, community's opbouwen en onze online aanwezigheid versterken. Kom bij ons team en speel een essentiële rol in het bevorderen van ons merk via verschillende social media platforms.

Meer weten? Klik hier!

Financieel administrateur (32-40 uur)

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Financieel administrateur voor 32 - 40 uur per week (meer/minder uren zijn bespreekbaar).

Heb je oog voor detail, ben je stressbestendig en flexibel? En werk je graag samen met een enthousiast team in een groeiend internationaal opererend bedrijf? Klik hier!

E-commerce specialist (32-40 uur)

Wil jij jouw passie voor E-commerce inzetten en ons bruisende team versterken? We zoeken een enthousiaste E-commerce Specialist die wil meewerken aan alle spannende online marketingactiviteiten van de onze online shop.

Van het creëren van nieuwe content tot het deelnemen aan campagnes, en van analyses tot optimalisatie - bij ons krijg je de kans om alle facetten van het updaten, verbeteren en promoten van een webshop te ervaren.

Dit is een unieke kans om een scale-up naar een hoger niveau te tillen en samen met ons te groeien!

Meer weten? Klik hier!

  • Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten, die zich kunnen vinden in onze filosofie en manier van (samen)werken. Interieur-gekken met een persoonlijkheid die bij ons bedrijf én bij onze merken past.''

    Brenda Schabracq, Founder & Owner