Living Lovely voor Bedrijven

Ontdek de unieke service van Living Lovely! Wij zijn er trots op om persoonlijke begeleiding te bieden aan bedrijven bij het stylen van hun café/restaurant, schoonheidssalon en kantoor. Met onze expertise en passie voor design streven we ernaar om de perfecte sfeer en uitstraling te creëren die jouw bedrijf verdient.

Bij Living Lovely begrijpen we dat elk bedrijf zijn eigen identiteit heeft. Daarom ligt onze focus op onze uitgebreide productrange die speciaal is samengesteld om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar trendy meubels, stijlvolle decoratieve items, verlichting van hoge kwaliteit of andere essentiële elementen, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat de klanten en medewerkers aanspreekt.

Bij Living Lovely willen we het proces eenvoudig en moeiteloos maken. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om offertes op te stellen voor alle producten die je nodig hebt. Geef ons gewoon een lijst met je wensen en behoeften, en wij zorgen voor een gedetailleerde en competitieve offerte. We begrijpen dat elk budget anders is, daarom streven we ernaar om flexibele opties aan te bieden die passen bij jouw financiële mogelijkheden.

Bovendien willen we onze gewaardeerde klanten graag tegemoetkomen met speciale aanbiedingen. Als je voor Living Lovely kiest, kun je profiteren van exclusieve deals en kortingen op geselecteerde producten. We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen te belonen voor hun vertrouwen in ons.

Onze service is speciaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het stylen van hun ruimtes, zonder de noodzaak van het inschakelen van interieuradviseurs en ontwerpers. Wij geloven dat met de juiste begeleiding en de juiste producten, jouw bedrijf een aantrekkelijke en gastvrije omgeving kan creëren die klanten aantrekt en een positieve indruk achterlaat.

Maar dat is nog niet alles. Met de feestdagen in het vooruitzicht kunnen wij ook kerstpakketten leveren op basis van uw budget. Laat ons weten welke wensen en voorkeuren u heeft, en wij stellen een uniek kerstpakket samen dat uw medewerkers zeker zullen waarderen.

Bovendien kunnen we ook speciale presentjes voor uw personeel verzorgen. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag of gewoon een blijk van waardering, wij hebben een scala aan cadeau-opties waaruit u kunt kiezen.

Neem vandaag nog contact op met Living Lovely en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen transformeren. Samen kunnen we werken aan het creëren van een uniek interieur dat jouw merkverhaal vertelt en jouw doelgroep aanspreekt. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw visie werkelijkheid te laten worden!

In een notendop

Meedenken over aankleding

van uw winkel, restaurant of kantoor

Op maat gemaakte offertes

met producten uitgekozen door uzelf!

Kerstpakketen en presentjes

unieker dan uniek!

Get in touch

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  • Contactgegevens

    Living Lovely VOF - Aalsmeerderweg 802, 1435ET te Rijsenhout
  • Telefoon

    +31 20 8915 899
  • Email

    info@livinglovely.nl
  • Volg ons op