Financieel administrateur (32-40 uur)

Ben jij een cijferwonder met een passie voor financiën? Dan is deze vacature als Financieel Administrateur iets voor jou! Als Financieel Administrateur ben je de held achter de schermen die ervoor zorgt dat alle financiële processen soepel verlopen. Van het beheren van de boekhouding en het verwerken van facturen tot het opstellen van financiële rapportages - jij bent de betrouwbare expert die ervoor zorgt dat de cijfers altijd kloppen.

Maar jouw rol gaat verder dan alleen cijfers. Je bent ook een waardevolle sparringpartner voor het managementteam, waarbij je financiële inzichten en advies biedt om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Met jouw scherpe analytische vaardigheden en oog voor detail zorg je ervoor dat het financiële beleid nauwkeurig wordt nageleefd en dat de organisatie financieel gezond blijft.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te laten zien en te groeien in een dynamische en gezellige werkomgeving. We waarderen jouw expertise en zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dus, ben jij klaar om jouw passie voor cijfers en financiën in te zetten en een belangrijke rol te spelen in ons team? Solliciteer nu en word onze Financieel Administrateur!

Wat bieden wij?

Werken in een echte scale-up!

Wil jij de sprong wagen naar een spannende wereld vol groeipotentieel en onbegrensde mogelijkheden? Werken bij een scale-up is als het betreden van een achtbaan van innovatie en avontuur! Hier zijn enkele betoverende voordelen die jouw hart sneller zullen laten kloppen:

1. Betreed het land van kansen: Bij ons ben je niet zomaar een nummer. Je krijgt de kans om echt impact te maken en je stempel te drukken op het succes van het bedrijf. Jouw ideeën worden gehoord en je hebt de vrijheid om ze tot leven te brengen.

2. Groei als een magisch wezen: Groei mee met het bedrijf. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, verantwoordelijkheden op te nemen en jezelf te transformeren tot een ware professional. Het is als het ontdekken van je eigen toverkracht!

3. Een dynamische en energieke sfeer: Voel de adrenaline stromen terwijl je werkt in een omgeving die bruist van energie en enthousiasme. Bij ons is er altijd iets nieuws en opwindends aan de horizon. Geen dag is hetzelfde en verveling is verleden tijd!

4. Word onderdeel van een magische familie: Je werkt nauw samen met de eigenaren en een team van gepassioneerde collega's die als familie aanvoelen. Samen zetten jullie je in voor een gemeenschappelijk doel en vieren jullie successen als ware tovenaars.

5. Maak geschiedenis: wees getuige van de geboorte van iets groots. Je maakt deel uit van een verhaal dat nog geschreven moet worden, en jouw bijdrage kan een blijvende impact hebben op het bedrijf en de wereld om je heen. Het is als het schrijven van een episch avontuur!

Dus, als je klaar bent om jezelf onder te dompelen in een wereld vol groei, uitdagingen en eindeloze mogelijkheden, dan is werken bij een Living Lovely iets voor jou! Bereid je voor op een reis vol verrassingen, groei en magie. Solliciteer vandaag nog en laat je betoveren door de magie van een scale-up!

Kortingen, korting en nog eens korting

Ontdek een betoverende wereld van kortingen! Bij ons krijg je korting op álle spullen die we verkopen. Profiteer van onze magische kortingen en laat je portemonnee juichen. Of je nu je huis wilt opfrissen of gewoon jezelf wilt verwennen, wij bieden de prijsvoordeel waar je naar op zoek bent. Waar wacht je nog op?

ongekende Flexibiliteit

Een keer eerder weg voor om je favorite sport-club aan te moedigen? Kan! Een festival op de planning en een dag nodig hebben voor je kater? Mag! Een dag langer vakantie omdat je vlucht goedkoper uitvalt als je een dag eerder vertrekt? Boarden maar!

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk, en daar leven we naar!

Marktconform salaris

Bij deze vacature ligt het salaris tussen de € 2225,- en € 2425,- per maand, afhankelijk van je ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek. Ieder jaar ga je omhoog in salaris.

Werken met de gaafste merken

Wij werken met de gaafste nationale en internationale merken op het gebied van wonen en interieur. Werk samen met merken als PTMD, Bazar Bizar, dBodhi, J-Line & Todo Bien. Om er maar een paar te noemen!

Solliciteer hier!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.